Мотива д.о.о Центар за образование и наука ПОВЕЌЕ...
ПОКАНАТА ПРЕВЗЕМЕТЕ ЈА ТУКА
 Во моментов нема отворена апликација.
Мотива – Нашето искуство е ваша придобивка


Мотива е центар за менаџмент консалтинг образование и обука кој има повеќе од 20 години искуство во делот на менаџмент консултантски услуги, обуки, регрутација, селекција и поддршка на човечките ресурси.

Ние сме тим на посветени професионалци кои имаат за цел да ги унапредат капацитетите и да ги подобрат перформансите на компаниите, владините институции и меѓународните организации.

Ориентирани сме кон задоволување на специфичните потреби на нашите клиенти и преку индивидуален пристап ги дизајнираме обуките согласно барањата на клиентите со најдобрите практики во областа.

Фокусирани сме на управување и развој на човековиот капитал и се стремиме кон зголемување на вредноста на човечките ресурси во организациите.

Оригиналните решенија кои ги нудиме на нашите клиенти се темелат на практики кои овозможуваат подобро управување со човечките ресурси.

Креативниот пристап, стручните вештини, долгогодишното искуство и теоретското знаење ја определуваат уникатноста на Мотива во своето дејствување.

 
ПРЕПОРАЧАНИ ВИДЕА


Подобрување на вашата интерперсонална комуникација со дру ...
Обуката ќе придонесе за стекнување знаење како да се развијат високо продуктивни тимови кои се карак ...
<<<јуни 2024 г.>>>
пон.вт.сре.чет.пет.саб.нед.
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567

Улица Лондонска бр.11б 1000 Скопје
Ул. Лондонска. бр.11б
1000 Скопје, п.фах 803
Телефон: 02/3061-114
Мобилен: 070/358-680
Факс: 02/3061-834
e-mail: motiva@t-home.mk
© 2013 All rights reserved MOTIVA